Digby 174. (AM Scholar: Medieval and Early Modern Studies., 2019)
Description: Membranaceus. In folio, 4º., et 8 vo. Saec. xii, xiii, xiv. following250. 'Liber Johannis de Lond[oniis] de librario Sancti August. Cant.' ('dist. xi. g. I'), qui paucula ex artt. 114 breviter, in tabula contentorum praemissa, recenset. Inter codd. Tho. allen, '147,'.